advertisement

Menteri Belia & Sukan yang juga merupakan Ahli Parlimen Muar telah menawarkan perkhidmatan kepada kawasan beliau iaitu di Muar iaitu Tuisyen Muar Pintar.
Tuisyen ini dikelola sendiri oleh kawasan parlimen beliau dan yang paling bestnya ianya adalah percuma tanpa sebarang bayaran dikenakan. Tuisyen ini akan bermula pada Februari depan yang bertempat di 2 tempat iaitu: Pusat Khidmat Rakyat Parlimen Muar & Kompleks Penghulu Mukim Sri Menanti
Syarat-syaratnya adalah adalah ibu bapa yang berpendapatan RM1100 ke bawah juga kepada anak-anak yatim. Terbuka kepada semua murid sekolah di Muar. Matapelajaran yang disediakan:
PT3 : Matematik dan Sains
SPM : Matematik, Sains dan Bahasa Inggeris
Tuisyen Muar Pintar Secara Percuma Di Muar, Johor
Cara permohonan untuk Tuisyen Muar Pintar ini mudah sahaja. Anda hanya perlu pilih subjek yang ingin dipelajari dan penuhkan borang di link di bawah:
Selain itu, anda juga boleh terus hadir ke Pejabat Pusat Khidmat Rakyat Parlimen Muar untuk permohonan dan sebarang pertanyaan sila hubungi: 06-9594041 (Pusat Khidmat Rakyat Parlimen Muar)

Permohonan Guru Tuisyen Muar Pintar

Tuisyen Muar Pintar Secara Percuma Di Muar, Johor
Guru yang diperlukan bagi UPSR, PT3 dan SPM bagi Bahasan Inggeris, Sains dan Matematik. Tarikh tutup permohonan adalah sebelum 31 Januari 2019 kerena kelas bermula pada Februari 2019.
Bagi yang berminat boleh daftar menggunkan link di bawah:
Sebarang pertanyaa berkaitan pengambilan cikgu Tuisyen Muar Pintar ini, anda boleh hubungi 011-10146192 (Shukri)
Pendidikan Untuk Semua
advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here