advertisement

Anda merupakan lepasan SPM 2018? Jika ya, artikel ini untuk anda. Ini kerana pihak Media Prima Digital telah menyediakan satu aplikasi khas untuk golongan lepasan SPM untuk mencari segala maklumat berkaitan Universiti di Malaysia, Senarai Tajaan dan bermacam lagi yang mengfokuskan berkaitan Pengajian Tinggi iaitu aplikasi Mind Campus.

Semua maklumat yang anda perlukan untuk memulakan pendidikan anda di sini, di hujung jari anda dan masa depan berada di tangan anda dengan muat turun aplikasi Mind Campus.

Pendidikan adalah senjata paling kuat yang boleh anda gunakan untuk mengubah dunia

Nelson Mandela

Isi kandungan

Muat Turun Aplikasi Mind Campus

Kepada golongan lepasan SPM khususnya, anda boleh mula muat turun sekarang aplikasi Mind Campus di:

Platfom Android : Muat Turun Di Playstore
Platform iOS : Muat Turun Di Apps Store

Selamat datang ke Mind Campus! Di sini, kami bercita-cita untuk menjadi portal untuk individu yang ingin mengembangkan potensi minda mereka dan mengubah dunia satu langkah pada satu masa.

Aplikasi Mind Campus

Kami tahu bahawa untuk mencari universiti yang ideal dan kursus yang betul untuk dijalani boleh menjadi sangat mencabar (percayalah, kami telah berada di sana!), Dan dengan itu, dalam fasa pertama aplikasi ini, kami memberi tumpuan kepada memastikan pengalaman lancar apabila anda melayari senarai universiti di Malaysia dan apa yang mereka tawarkan.

Kami juga mengakui bahawa sumber untuk biasiswa boleh menjadi tugas yang membosankan. Kami berhasrat untuk memastikan pencarian biasiswa lebih mudah – jadi, kami mengemas kini semua biasiswa terkini dan anda boleh melayari mereka di bahagian biasiswa.

Kami ingin ini menjadi berguna kepada anda, dan untuk itu, kami akan memerlukan maklum balas pengguna juga! Jadi, jika anda tidak dapat mencari apa yang anda cari di sini atau jika anda mempunyai cadangan bagi kami untuk terus memperbaiki (atau jika anda adalah syarikat yang ingin membuat perkongsian dengan kami), kami akan senang dengar dari anda! 

Anda boleh menghubungi kami melalui e-mel di khairulnajmi@mediaprima.com.my

advertisement

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here