advertisement
Karnival Lepasan Sekolah 2019  kini sudah sampai di Kuala Lumpur. Bagi lepasan SPM, STPM & STAM jangan lepaskan peluang ini. Program ini (KLS2019) telah bermula pada 5 Januari sebelum ini lagi iaitu bertempat di Universiti Malaysia Terengganu, Kuala Terengganu dan di Kemaman pada hari yang sama dan kemudian ke Kuantan pada 6 Januari.
Karnival Lepasan Sekolah 2019 | SPM, STPM & STAM
Program Karnival Lepasan Sekolah 2019 ini dianjurkan Kelab Remaja ISMA bagi pendedahan yang lebih kepada pelajar lepasan sekolah bagi memasuki alam IPT kelak. KLS2019 akan pusing seluruh Malaysia, seluruh semenanjung termasuk Sabah dan Sarawak.
Karnival Lepasan Sekolah 2019 | SPM, STPM & STAM

Karnival yang terdekat akan berlansung pada 12 Januari 2019 (Sabtu) ini bertempat di Bilik Serbaguna, Perpustakaan Negara Malaysia, Kuala Lumpur. Program ini bermula jam 8 pagi sehingga 6 petang.
Antara pengisian yang anda akan dapat ketika hadiri program KLS2019 ini adalah:
  1. Perkongsian selangkah ke IPT
  2. Perkongsian bidang kerjaya
  3. Perkongsian panduan Temuduga
  4. Forum Survival Kampus
  5. Pameran Informasi Kerjaya
Menarik bukan! Pelbagai aktivit yang disediakan. Jadi jom cepat daftar, kerana iainya terhad kepada 300 peserta sahaja. Sedikit yuran akan dikenakan iaitu sebanyak RM30. Tarikh tutup pendaftaran iaitu pada 10 Januari 2019 (Khamis). Masih sempat lagi daftar


Cara daftar, anda hanya klik pada kotak dibawah

Untuk Maklumat Lanjut boleh layari laman web
www.kelabremajaisma.net/xpresi

Pendidikan Untuk Semua
advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here