advertisement
Universiti Teknikal Malaysia Melaka, UTeM akan mengadakan hari terbuka bagi Program Separa Masa UTeM pada 13 Januari 2019 bersamaan hari Ahad. Menurut poster yang dikongsikan, program ini bermula jam 9 pagi sehingga 1 petang yang bertempat di Dewan UTeM 1 di Fakulti Teknologi Kejuruteraan di Kampus UTeM Ayer Keroh Melaka. 

Jom Sambung Belajar Bagi Program Separa Masa Di UTeM

Program kali ini dibuka untuk 2 kemasukkan iaitu kemasukkan pada Februari 2019 dan juga September 2019 bagi program Sarjana dan juga Sarjana Muda.
Bidang yang ditawarkan seperti bidang Kejuruteraan, Teknologi Maklumat, Teknologi Kejuruteraan dan bidang Pengurusan. SKIM Pinjaman PTPTN juga disediakan pada yang layak.
Jadi untuk mengetahui syarat-syarat kemasukkan anda boleh tengok di website UTeM official. Kepada yang sedang bekerja, mungkin inilah peluang anda untuk dapatkan sijil yang lebih tinggi daripada keadaan sekarang bagi meningkatkan taraf kehidupan.
Bagi lebih maklumat anda boleh layari laman web www.utem.edu.my/ppsh atau menerusi talian di 06-2704594 / 06-2704596 / 06-2704597.
Pendidikan Untuk Semua

advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here