advertisement

Big Bad Wolf (BBW) adalah sebuah pameran buku yang di adakan di Malaysia. Selain daripada itu, di Thailand, Indonesia, Filipina juga diadakan pameran buku BBW ini. Buku-buku itu diambil secara besar-besaran dari stok BookXcess, sebuah kedai buku yang berurusan dengan buku-buku berlebihan para pengedar antarabangsa. Penjualan itu adalah idea dari pengasas BookXcess Andrew Yap dan Jacqueline Ng. Ia pertama kali diadakan pada 13-18 Mei 2009 selama 5 hari di Dataran Hamodal, Petaling Jaya.

Bangsa Johor, kini giliran anda pula untuk merasai kehangantan suasan Big Bad Wolf. Kini anda boleh dapatkan buku pilihan anda seperti bukuĀ  buku fiksyen, bukan fiksyen, novel, kesusasteraan, kesusasteraan kanak-kanak dan fiksyen dewasa muda. Ia juga menjual barangan termasuk buku dan poster, wall paper, poster filem dan macam-macam lagi.

Maklumat Berkaitan Big Bad Wolf Di Johor Bahru

Tarikh : 21 Mac – 31 Mac 2019
Bertempat : Mydin Mall, Mutiara Rini
Masa : 10 Pagi – 12 Tengah Malam
Diskaun sehingga 75-95%

Dapatkan lagi pelbagai informasi terkini di facebook rasmi Big Bad Wolf. Katanya ada banyak hadiah nak bagi sehingga 1 troli penuh. Jadi jom datang ke Big Bad Wolf di Mydin Mall, Mutiara Rini

advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here