advertisement

Big Bad Wolf (BBW) adalah sebuah pameran buku yang di adakan di Malaysia. Selain daripada itu, di Thailand, Indonesia, Filipina juga diadakan pameran buku BBW ini. Buku-buku itu diambil secara besar-besaran dari stok BookXcess, sebuah kedai buku yang berurusan dengan buku-buku berlebihan para pengedar antarabangsa. Penjualan itu adalah idea dari pengasas BookXcess Andrew Yap dan Jacqueline Ng. Ia pertama kali diadakan pada 13-18 Mei 2009 selama 5 hari di Dataran Hamodal, Petaling Jaya.
Bad Bad Wolf  menjual semua jenis genre buku, seperi buku fiksyen, bukan fiksyen, novel, kesusasteraan, kesusasteraan kanak-kanak dan fiksyen dewasa muda. Ia juga menjual barangan termasuk buku dan poster, wall paper, poster filem dan macam-macam lagi.
Jadi sempena sambutan tahun ke-10 BBW, mereka akan singgah di beberapa negeri untuk pameran dan jualan ini. Persinggahan yang pertama, mereka akan berada di Pahang.
Tarikh : 28 Februari – 10 Mac 2019
Bertempat : Universiti Malaysia Pahang, Gambang
Masa : 10 Pagi – 12 Tengah Malam
Diskaun sehingga 75-95%
big bad wolf book sale kini di Pahang

Seperti yang diberitahu di atas, sempena tahun ke-10 ini. Big Bad Wolf akan singgah di 3 negeri iaitu Pahang, Johor dan Kuching, Sarawak. Jadi untuk tarikh seperti yang terpapar di poster di bawah dan di mana akan di adakan, mereka akan bagi tahu kemudian. Jadi untuk  tempat seterusnya, anda boleh ikut pengumuman terus daripada facebook rasmi Big Bad Wolf

big bad wolf book sale kini di Pahang

advertisement

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here