advertisement

Bagi membantu murid untuk terus belajar di rumah, kini anda boleh dapatkan akses percuma daripada FullAMark selama sebulan. Jadi dalam masa itu, murid-murid boleh terus belajar di rumah dengan bahan pembelajaran yang cukup selama sekolah ditutup.

FullAMark merupakan portal yang menyediakan bahan pembelajaran yang anda boleh dapatkan dan digunakan di rumah atau dimana sahaja. Mereka menyediakan bahan pembelajarang bagi Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR), Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) dan Sijil Pelajarang Malaysia (SPM).

Baca Juga : Jadual Pembelajaran Atas Talian Melalui Saluran TV Okey, RTM

Bahan yang disediakan merangkumi dan mencukup sama seperti mata pelajaran yang dibelajar di sekoleh. FullAMark ada menyediakan contoh soalan dan jawapan, eTutor, bahan ulangkaji dan banyak lagi.

Cara Daftar Dan Dapatkan Akses Percuma Daripada FullAMark Selamat Sebulan

fullamark

Bagi yang belum daftar atau pertama kali menggunakan FullAMark ini, anda perlu daftar terlebih dahulu portal www.fullamark.com.my

  1. Anda pergi ke menu Packages atau klik sini www.fullamark.com.my/packages
  2. Kemudian klik Free Access dan pilih Pakej sama ada Tahun5, UPSR, PT3 atau SPM
  3. Seterusnya masukkan kod FAM-MCO-2020 dibahagian Promo Code dan tekan Apply
  4. Klik Proceed

Untuk dapatkan pakej yang anda langgan tersebut, anda perlu pergi ke MySubject kemudian pilih sahaja mata pelajaran yang anda inginkan dan boleh terus gunakan selama sebulan secara percuma.

Tempoh Tebus Akses Percuma FullAMark

Anda boleh tebus bermula 25 Mac hingga 25 April 2020 sahaja. Selepas tebus, maka permulaan tarikh tersebut bermula selama 30 hari atau sebulan.

Untuk maklumat lanjut mengenai promo daripada FullAMark ini, anda boleh layari www.fullamark.com.my/mco

advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here